Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Η Σερραϊκή καρδιά χτύπησε δυνατά στο Πολεμικό Μουσείο των Αθηνών.

 











Η Σερραϊκή καρδιά χτύπησε δυνατά στο Πολεμικό Μουσείο των Αθηνών.
Η παράσταση «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ» της συγγραφέως Theocharidou Antonia σε σκηνοθεσία Nikolas Vergidis και σκηνικά Χάρη Σεπεντζή ενθουσίασε ,αλλά κυρίως συγκίνησε τους θεατές. Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί κατέθεσαν την ψυχή τους ως φόρο τιμής στον Αρχιστράτηγο των Μακεδονικών Δυνάμεων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 , αλλά και της οικογένειας του, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Ανάμεσα τους ο μουσικοσυνθέτης - ερμηνευτής Τόνιος Πασχάλης και ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας, οι οποίοι εκφράστηκαν με ένθερμο τρόπο για την ξεχωριστή αυτή προσπάθεια.
Οι βουλευτές της ΝΔ Tasos Chatzivasileiou,Φωτεινή Αραμπατζή και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λευτερης Αβραμακης τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή βραδιά, με την αιγίδα της Π.Κ.Μ, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Σερρών και Εμμ. Παππά και με την στήριξη του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμμανουήλ Παπάς Αθηνών, της «Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Εμμανουήλ Παπάς» και της « Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων».
Εκ μέρους των υπολοίπων μελών του ΔΣ του πολιτιστικού Συλλόγου <ΑΚΟΥΕΟΡΑ> ένα θερμό ευχαριστώ στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, καθώς επίσης και σε όλους τους συντελεστές και υποστηρικτές της.
Θα ακολουθήσει αναλυτικό Δελτίο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου